Härligt bröd!
Ingredienser till 1 limpa:
2,5 dl boveteflingor
2,5 dl rena havregryn
2,5 dl glutenfri mjölmix
1 dl russin
1 dl klippta aprikoser
1 dl hackad mandel
1 dl solrosfrö
2 tsk bikarbonat
2 tsk salt
1 tsk fiberhusk
4,5 dl mjölkfri yoghurt
0,5 dl mörk sirap
Blanda ihop alla torra ingredienser.
Tillsätt sedan sirap och yoghurt.
Häll ner smeten i en smord brödform.
Grädda i 175 grader i 80 - 90 minuter.
Låt kallna helt innan den skärs upp.
Hej,
SvaraRaderaVilken fin blogg du har!
Jag är både gluten och laktos och har en dotter som har mjölkproteinallergi. Våra diagnoser och vårt liv har lett mig in på detta även i yrkeslivet så nu driver jag ett företag, SandT Sverige AB, där allt handlar om gluten och mjölkfri kost. Jag är väldigt intresserad av att komma i kontakt med dig! Vill du maila mig på tessan@sandt.nu så skall jag berätta varför :)
Mvh Tessan