fredag 9 mars 2012

Nachotallrik; naturligt gluten- och mjölkfri


Smakrikt och gott...

Köttfärsröra:
500 gr köttfärs
1 dl kokta svarta bönor
1 lök
1 tsk paprikapulver
1/2 spiskummin
1 tsk malen chili
salt och peppar

Stek vitlök och lök i olja.
Mosa ner köttfärsen och bryn väl tillsammans med kryddorna.
Tillsätt bönor. Salta.
Låt få steka ihop tills genomstekt. (Tillsätt ev lite vatten).

Sallad:
Blanda ihop isbergsallad, korianderblad, majs, hackad gurka, tomat och jalapeño. Tossa ihop det med pressad lime. 

Guacamole

Tacosås


Lägg upp nachochips på en tallrik, bred ut köttfärsröran, sätt in i ugnen på hög värme under grill några minuter - om man vill rosta nachochipsen...
Toppa med sallad, guacamole, tacosås, ev lite extra jalapeño och några limeklyftor.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar