Härliga smaker!
Till 4 personer:
Pasta ex penne eller tortiglione (glutenfri)
400 gr champinjoner
1,5- 2 paket bacon
1 påse salladsmix
körsbärstomater
olivolja
vitlök
salt och svartpeppar
1. Koka pasta till 4 personer i saltat vatten al dente.
2. Lägg upp salladsmixen på 4 st tallrikar.
3. Stek baconskivorna, ta upp dem och klipp dem i bitar när svalnat lite.
4. Häll ur det mesta av baconfettet, häll i olivolja och hetta upp.
5. Riv ner vitlöken och stek lite så olivoljan får smak.
6. Genomstek de skivade champinjonerna och tillsätt baconet.
7. Tillsätt den färdigkokta pastan i pannan tillsammans med champinjonerna och baconet och "tossa" runt så den får dra i sig av smakerna; salta och peppra.
8. Fördela allt över salladsmixen på tallrikarna.
9. Toppa med halverade körsbärstomater
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar