tisdag 12 mars 2013

Sojagräddglass med jordgubbsylt


Vårkänslor


Ingredienser till en stor portion:
3 dl uppvispad sojagrädde airy & creamy
Lite vaniljsocker
Några msk jordgubbmarmelad eller sylt

Kör den uppvispade sojagrädden tillsammans med lite vaniljsocker i glassmaskinen tills det börjar bli glass, ringla då ner jordgubbsylten och kör tills önskad konsistens.




1 kommentar:

  1. Hej Jag är Ana från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
    1 till 10.

    Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

    Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

    Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

    Vi skulle älska att du deltar med några recept som denna. Ser fantastiskt!

    Hälsningar

    http://www.Fooduel.com

    SvaraRadera