torsdag 8 mars 2012

Panerad skinka fylld med grillad zuccini (gluten- och naturligt mjölkfri)

San Jacobos är egentligen fyllda med ost men här fylls de med grillad zuccini

Ingredienser:
zuccini
skivor av kokt skinka (lite tjockare skivat)
salt och svartpeppar
ägg
coctailpinnar
Till paneringen:
mjöl (glutenfritt)
hälften ströbröd  (glutenfritt) 
hälften pofiber
lite salt

olivolja till att steka i

Gör så här:
Skala zuccinin och skär i skivor ca 1-1,5 cm på längden.
Pensla zuccinin med olivolja och grilla den väl. Salta och peppra.

Ta två skinkskivorna och skär till fyrkanter.
Skär upp zuccinin så den passar och lägg den emellan skinkskivorna.
Stick in cocktailpinnar i sidorna så de håller ihop.
Doppa i mjöl, sedan i ägg och sist i pofiber/ströbröd paneringen.
Stek i rikligt med olivolja tills gyllenbruna.

Servera med t ex friterad skivad potatis - pommes chips - och sallad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar