onsdag 15 februari 2012

Skagenröra med ägg


Skagenröra med ägg:


Till 1 stor portion... :
100 gr skalade räkor - spar några till garnering
20 gr röd stenbitsrom
1 kokt hackad ägg
1/2 msk repad dill
salt och svartpeppar
ca 0,5 dl majonäs
några droppar citron

Skala ägg och räkor, hacka dem grovt.
Blanda ihop dem med stenbitsromen.
Salta, peppra, stänk över några citrondroppar och repa ner dill.
Rör ihop allt med majonäs.
Dekorera med dill, lite rom och några skalade räkor.




9 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera